Hummel undertøj til børn på udsalg

Det er vigtigt at dit barn har rigtig godt undertøj, især i de kolde vinterperioder. Så er det vigtigt at dit barn har noget undertøj, som kan give den isolerende varme effekt, så du slipper for at der slipper kulde ind og de bliver forkølet og kan medføre at de måske bliver rigtig syge.

Hvis de skal ud og lege i sneen f.eks. så er det vigtigt at have noget godt undertøj indenunder en fleece eller uld trøje og en vinterjakke. Undertøjet skal også kunne være sved afvisende, det vil sige at hvis man enten leger i sneen eller står på ski eller laver andre fysiske aktiviteter, der kan give lidt sved på panden, er det godt at have noget undertøj som ikke absorberer sveden, men afviser den så du ikke kommer til at være helt badet i sved.

Du kan købe Hummel undertøjssæt til både piger og drenge i forskellige farver, hvid/lilla til piger og hvid/navy til drenge. Undertrøjen har navy slidt Hummel logo foran, skøn elastisk kvalitet. 95 % Bomuld og 5 % Lycra, skal maskinvaskes ved 30 grader. Fås i størrelserne 6-10 år.

Du kan finde tilbud som dette ved at lave en enkel søgning på Google, ”Hummel undertøj til børn på udsalg” Husk anførelsestegn for en præcis søgning. Håber du finder det undertøj du ønsker.