Sikker handel ved køb af tøj på nettet

Som så meget andet på nettet er der selvfølgelig en risiko ved at købe tøj på nettet. Risikoen for at man bliver snydt og man ikke får sin vare er meget lav, da de fleste sider er E mærket og godkendt for salg på nettet. Så husk altid at kigge om siden er ”E” mærket og godkendt, for ellers kan der være chance for at du bliver snydt og mister dine penge.

Hvis man bare sørger for at se om siden er ”E” mærket før man køber, har man større chancer for en sikker handel. Udover dette, kan du også være uheldig at komme til at opleve en langsom levering hvor du kan være uheldig, at modtage et forkert eller ødelagt produkt. Dette er ofte det største problem ved internethandel, selve leveringen. Du kan være uheldig at skulle vente en helt uge, hvor du havde regnet med 2-3 dages levering. Der er nemlig også chancer for at produktet som er blevet leveret, er forkert p.ga. For mange bestillinger eller at produktet er blevet beskadiget under leveringen.

Det jeg vil anbefale før man køber på internettet, er at man først tjekker om siden er ”E” mærket. Derefter går man ind og kigger på siden http://trustpilot.dk, skriver butikkens domæne i søgefeltet og ser dens anmeldelser igennem. Ofte skriver folk om butikken har hurtig levering, god service eller om den er virkelig dårlig. Der står også en score på en skala fra 0-10. Dette giver ikke en 100 % sikkerhed, men det er i hvert fald med, til at hjælpe dig til en handel på nettet med omtanke.

Sådan finder du smart og billigt brugt tøj

Der er ofte mange som syntes at det ikke er så smart at købe brugt tøj, da det kan være beskadiget og have pletter. Men man kan ofte gøre en meget god handel ved at købe brugt tøj, som også er meget billigere end at købe nyt tøj.

Det man skal sørge for er, at have god kontakt med den man skal købe tøjet af, husk at få størrelser og evt. billeder.. og generelle oplysninger om tøjets situation: Hvornår det blev købt, er det beskadiget og er der nogle synlige pletter osv.

Når alle disse ting er på plads, kan du så købe tøjet. ”Husk og spørg efter bon eller kvittering, der kan altid være en garanti på tøjet, men det kommer selvfølgelig an på hvornår tøjet blev købt. Det bedste er at tage hen til sælgeren, så du kan se tøjet og måske prøve det før du betaler, så du er sikker på at alt er i orden og som det skal være. Undgå helst at overføre penge over netbank før du har modtaget tøjet, sørg for hvis personen har tænkt sig at sende dig tøjet at vedkommende er til at stole på og ikke prøver på at snyde dig.

Hjemmesider som er gode til køb af brugt tøj:

Du kan også prøve at købe tøj, ved hjælp af Facebook. Der kan ofte være mange forskellige grupper du kan søge efter, som har mange aktive medlemmer. Der kan du også prøve lykken. Der er også mange små undergrupper af tøj, f.eks. sko, smykker, bukser så du hurtigere kan finde det tøj du ønsker i en specifik gruppe.