Hummel Uv Badetøj

Hummel Uv badetøj, er en god ide at købe, hvis du ønsker at slippe for solskoldninger. Da det har beskyttelse mod solen.

Der kan købes en Hummel badeheldragt til dit barn, så han eller hun er beskyttet mod solen og slipper for alvorlige solskoldninger.

Hvad er UV?

Uv er en slags stråling som kommer fra solen, det kaldes Uv-stråling. Der findes forskellige slags UV-strålinger som kommer fra solen som, uva, uvb og uvc stråler. Den farligste er uvc, men den når heldigvis ikke jordens overflade fordi den er blokerede af vores Ozonlag.

Det er Uvb som giver solbrændthed og solskoldning, hvor Uva giver os farve i huden, den er også med til at ødelægge vores DNA og medføre ældning af huden.




Hummel Softshell Børn

Softshell jakken fås til både piger og drenge, i farverne denim, blå, grøn og sort.

Hvorfor skal jeg købe softshell jakken?
Softshell jakken skal købes hvis du har brug for ekstra påklædning over en trøje osv.

Hvad er forskellen mellem en softshell jakke og en helt almindelig jakke?
En almindelig jakke har, forringer og er tildeles varmere uden for meget påklædning indenunder. En softshell jakke er meget tynd og det kræver at man har nogle tøjer under jakken hvis man altså vil bruge den som vinterjakke. Det gode ved den er at man let kan bevæge sig i den da den er meget tynd og let. Den kan også bruges som forårs jakke, men kan dog blive lidt for varm som sommer jakke. Softshell jakken er god til at holde på varmen, men den er ikke så resistent overfor kulde da den er meget tynd, så den er perfekt sammen med en Thermo trøje indenunder.

Kræves der nogen form for vedligeholdelse?
Ja i de fleste tilfælde kræves det at de bliver taget lidt af en gang imellem. Det er nemlig vigtigt at GORE-TEX og andre åndbare materialer vaskes regelmæssigt. Tøjet skal vaskes i 40 grader, brug et flydende vaskmiddel uden enzymer, undgå skyllemiddel og blegemiddel. Husk at genimprægner hver 3. vask, med sprayimprægnering som kan købes på nettet eller fysiske butikker. Det anbefales at tøjet er helt rent før der imprægneres og tørretumbling efter imprægnering på høj varme for at få fordelt imprægnering godt og grundigt.

Hummel Outlet

Der findes mange gode tilbud på nettet på Hummel tøj.
Der sælges bl.a.
  • Hummel jakker til børn og voksne, alt fra vindjakker, sports jakker og vinterjakker i forskellige farver.
  • Hummel trøjer til børn og voksne, alt fra strik og bomuld.
  • Hummel trænings sæt, til forskellige sportsgrene, til både børn og voksne.
  • Og meget mere.
Ofte kan du bare søge direkte efter det du ønsker gennem Google, f.eks. "Hummel Flyverdragt Udsalg" så vil der automatisk komme en helt masse relevant sider og net butikker, som sælger den vare du ønsker at købe og hvis du ønsker at finde det sted som er billigst med hensyn til den varer du ønsker at købe kan du søge igennem Pricerunner.dk - Det er en utrolig god side til at sammenligne priser, så er du altid sikker på at finde det billigste produkt. Der findes også en helt masse outlet butikker, som sælger billigt Hummel tøj og giver helt op til 50 % på deres varer.

Her er en liste over gode outlet butikker
Outlet butik
Trustpilot
Kommentar

9.4/10
Bedste service ever!

9.5/10
Total god service, og fine varer, og super priser J

7.4/10
Godt overblik over lagersalg

9.5/10
Alt er bare super – levering efter levering!!

7.4/10
Ren fornøjelse