Sommerdragter til børn på udsalg

Sommersæsonen er begyndt og du har stadig ikke købt sommer tøjet endnu, måske har du tænkt dig at købe den perfekte sommerdragt til dit barn. Læs mere om de forskellige sommerdragter der findes på nettet.

Hvad er en sommerdragt?
Det er en lys heldragt til børn, det er en dragt i nylon eller bomuld, som er meget tynd så man ikke kommer til at have det for varmt i den. Den har korte ærmer og ben, så den passer perfekt til sommeren. Man kan sammenligne den lidt med en T-shirt og et par shorts som er sat sammen til en dragt.

Hvilke sommerdragter findes på nettet?
Der findes mange forskellige slags sommerdragter. Til fint brug, hverdags og nattøj. Du kan få en sommerdragt som er designet som en kjole, den kan evt. bruges til dit barn hvis hun skal klædes fint på. Der er også lavet nat tøj sommerdragter, de har stjerne motiver og kan knappes op på midten, så er den lidt lettere at få på dit barn, især når hun/han kan være lidt træt om aftenen, så kan det nemlig være svært at få dem ned i en hel dragt. Der findes også alle slags hverdags heldragter med mange forskellige flotte motiver og mønstre.

Hvilke mærker findes der?
Name it sommerdragt
Katvig sommerdragt
Noa Noa miniature sommerdragt
Småfolk sommerdragt
Kids-up sommerdragt
Hummel sommerdragt
Freds World sommerdragt
Krutter sommerdragt
Holly’s sommerdragt
Smallstuff sommerdragt
Wheat sommerdragt

Hvad skal man så vælge ud fra disse mærker, jeg vil blot lige skrive en del mærker der findes ude på markedet, jeg vil ikke rigtig anbefale noget mærke, da de alle har deres forskellige værdier og design. Det er bare med at finde det man skal bruge og kan lide.

Hvorfor skal jeg købe en sommerdragt?
Jeg vil helt klart anbefale en sommerdragt, fordi den gør det meget nemmere at klæde dit barn på om morgenen. Det er også meget nemmere at vaske tøjet, i stedet for at du skal vaske 2 dele, som shorts og T-shirt, så står du kun med en samlet heldragt.

Er der et alternativ til sommerdragten?
Der er få alternativer. Til piger kan man købe kjoler, til drenge er det lidt sværere at finde nemme alternativer, det er enten sommerdragten eller shorts og t-shirts.